اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان خبرداد

روندصعودی کرونا در گرگان، گنبد و بندرگز/۶۷۰ بیمار بستری در گلستان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان از ادامه روند صعودی کرونا در استان خبرداد و گفت: ۶۷۰ بیمار کرونایی در گلستان بستری هستند.

به گزارش  کاسپین خبر  به نقل از مهر،  عبدالرضا فاضل  ظهر یکشنبه در جلسه ستاد استانی مقابله با  کرونا  اظهارکرد:در یک هفته اخیر برآورد این بود که به شرایط ثبات بیماری کرونا برسیم اما این اتفاق نیفتاد.

وی افزود:علیرغم اینکه وضعیت همه شهرستان ها قرمز است اما گرگان، بندرگز و گنبدکاووس سیر صعودی داشته و شرایط خوبی ندارند.

فاضل با بیان این که در دو هفته اخیر مشکل تامین اکسیژن و اقلام حفاظتی را داشتیم، گفت:با برگزاری جلساتی مشکلات در این زمینه به حداقل رسید و به آرامش نسبی رسیدیم.

وی ادامه داد:۶۷۰ بیمار بستری در استان داریم و بیش از ۵۰ درصد ضریب اشغال بیمارستان ها جز آزادشهر و بندرگز به بیماران کرونایی اختصاص یافته است.

فاصل بیان کرد در ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ مرگ ناشی از کرونا اتفاق افتاده است و میانگین فوتی کرونا در پیک دوم هم همین عدد را نشان می دهد.


http://www.caspiankhabar.com/90977






اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96